Komité - Til bevarelse af familien Fødegård's ejerskab, opstart og drift af gård og mikroosteri på Stenbjerglykke og deres yderligere erhverv

23-04-2024

Kontaktoplysninger

Komitéen består af Maximillian Fornitz Vording, Lærke Knudsen Lorentsen og Mikkel Fødegård.

Indsamlingsperiode

Fra den 24. april 2023 til den 23. april 2024.

Indsamlingsmåde

Indsamlingen foregår ved events samt via hjemmeside/donationsmodul (www.behandlingsrum.dk), online indsamlingsplatform (www.crowdfunding.coop.dk), sociale medier (Facebook), salg/auktion, merchandise, SMS/mail og radio/TV.
De indsamlede midler modtages via mobile betalingsløsninger (nr. 21958594, 503376) og kontooverførsel (reg.nr.: 828 kontonr.: 3633918).

Indsamlingens formål

De indsamlede midler skal anvendes til fordel for at bevare familien Fødegård's ejerskab og drift af deres gård, Stenbjerglykke, mikroosteri og yderligere erhverv, ved at stoppe tvangsauktion på gården med et afværgebeløb og derefter finansiere opstart og drift af gården, afbetaling på deres lån, indkøb af alt det fornødne til at drive produktionen og det dette ellers skulle kræve af midler. Yderligere erhverv inkluderer også opstart og drift af deres kostråds kurser på behandlingsrum.dk, og opstart, byggeri og drift af en selv-betjent gårdbutik og lokalt handelsnetværk via mobile apps.
I tilfælde af, at der ikke samles nok midler til at opfylde formålet, skal midlerne anvendes til genhusning af familien Fødegård, opstart af et nyt mikroosteri og yderligere erhverv.

Indsamlingsområde

Landsdækkende.

Indsamlingens regnskab

Når Indsamlingsnævnet har modtaget et regnskab for indsamlingen, vil det hurtigst muligt blive offentliggjort.

Eventuelle yderligere oplysninger

J.nr. 23-700-06333